Tervetuloa IT-Nurkan keskustelualueelle!


#1

Tervetuloa IT-Nurkan keskustelualueelle! Tämä on tärkeä osa sivustoa sillä artikkelien kommentointi on integroitu tänne ja tämä on paikka vapaalle keskustelulle tietotekniikasta ja sitä sivuavista aiheista.

Tavoitteena on kasata tänne erilaisia ratkaisuja IT-ongelmiin ja saada autettua käyttäjiämme siinä. Tämä keskustelualue tarjoaakin loistavan väylän siihen! Osa täällä löydetyistä ratkaisuista tehdään artikkeliksi asti.

Miten pääsen alkuun?
No ensin kannattaa luoda ilmainen tunnus, jotta saat kaiken irti tästä keskustelualueesta!
Sen jälkeen voit vaikka esitellä itsesi ja meillä onkin sitä varten esittelyketju! Tämän jälkeen kutsu kavereita tänne! Mitä enemmän meitä on sitä kivempi paikka tästä voidaan saada. Tavoite on auttaa muita ja saada itse apua! Auta siis luomaan mukava ja hyödyllinen keskustelupaikka niin itselle, kuin muillekkin!

Discourse?
Discourse on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto jonka päällä IT-Nurkan keskustelualue toimii. Ominaisuuksiahan on tässäkin valtavasti, mutta nostetaan nyt esille pari. Responsiivisuus on tämän päivän juttu ja Discourse toimiikin niin mobiilissa kuin tietokoneella. Luottamustasot tuovat täysin erilaisen kokemuksen käyttäjille sillä mitä enemmän sinuun luotetaan niin sitä enemmän sinulla on oikeuksia. Toiminta eroaa muista keskustelualueista jonkin verran ja Discourse on esimerkiksi reaaliaikainen (esimerkiksi ketjulistaus ja aiheet päivittyy automaattisesti ilman sivunlatausta).
Voit tutustua Discourseen tarkemmin heidän omilla kotisivuillaan.

Tervetuloa vielä kerran ja toivottavasti viihdytte ja saatte tästä jotain irti!


#6

#9

Tämä ketju on nyt banneri. Se näytetään jokaisen sivun ylälaidassa, kunnes käyttäjä kuittaa sen nähdyksi.


#10