Mitä tietoa me keräämme?

Keräämme tietoa sinusta, kun rekisteröidyt sivullemme ja keräämme tietoa kun osallistut sivuston toimintaan lukemalla, kirjoittamalla ja arvioimalla sisältöä.

Kun rekisteröidyt, sinulta voidaan kysyä nimeäsi ja sähköpostiasi. Voit kuitenkin käyttää sivustoa ilman rekisteröitymistäkin. Sähköpostisi vahvistetaan uniikin linkin avustuksella, jos linkissä vieraillaan - tiedämme sähköpostin olevan sinun hallinnassasi.

Kun rekisteröidyt ja kirjoitat sivustolle, me tallennamme IP-osoitteen, josta kirjoitus tulee. Saatamme myös pitää palvelimella logeja, joissa on IP-osoitteesi.

Mihin me käytämme tietojasi?

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää seuraavilla tavoilla:

  • Personalisointi — tietosi helpottaa personalisoinnissa
  • Parantaaksemme sivustoa — haluamme parantaa sivustoa tietojen ja palautteen perusteella
  • Asiakaspalvelun parantaminen — tietosi auttaa meitä paremmin asiakaspalvelussa ja tuen tarjoamisessa
  • Sähköpostien lähetys — Sähköpostiin voidaan lähettää informaatiota, ilmoituksia vastauksista ja muista pyyntöjä ja kysymyksiä

Kuinka suojelemme tietojasi?

Meillä on tietyt turvamenetelmät pitääksesi tietosi turvassa. Tietokanta sekä ylläpitäjän toimet ovat suojattu vahvalla salasanalla sekä niiden pääsy on rajoitettu.

Tietojen säilyttäminen?

  • Palvelimen logit, joissa on IP-osoite ovat enintään 90 päivää vanhohja
  • Viestitietoihin tallennettu rekiströityjen käyttäjien IP-osoite säilytetään enintään 5 vuotta.

Käytämmekö keksejä (cookies)?

Kyllä. Keksit ovat pieniä tiedostoja joita sivu tai palvelu välittää tietokoneesi kautta selaimelle (jos sallit näin). Näitä keksejä käytetään tunnistamaan selaimesi ja jos sinulla on tili niin käytämme niitä tunnistamaan sinun tilisi (oletko kirjautunut vai et).

Käytämme keksejä ymmärtääksemme ja tallentaaksemme sinun asetukset tulevia käyntejä varten ja muutenkin sivujen käyttämistä varten. Tarjoamme keksien avulla myös paremman kokemuksen ja työkalut. Voimme käyttää kolmannen osapuolen (kuten Google Analytics) palveluita ymmärtääksemme kävijöitä. Nämä tarjoajat ovat sallittuja käyttämään keksejä keräämään tietoja.

Luovutammeko tietoja toiselle osapuolelle?

Emme myy, vaihda tai muuten siirrä tunnistettavia tietojasi ulkopuolisilla. Tämä ei kuitenkaan sisällä osapuolia, jotka auttavat sivuston ylläpidossa tai tarjoavat palveluita teille - niin kauan kuin nämä osapuolet eivät luovuta tietoja eteenpäin. Saatamme luovuttaa tietoja mikäli laki tai muu vastaava tilanne niin velvoittaa. Ei tunnistettavaa tietoa voidaan käyttää markkinointiin, mainontaan tai muuhun käyttöön.

Kolmannen osapuolen linkit

Harkiten saatamme laittaa sivustolle linkkejä kolmannen osapuolen sivuille tai palveluille. Näilla kolmannen osapuolen sivuilla on omat yksityisyys asetukset, jotka ei liity meihin. Emme ole vastuussa noiden sivustojen sisällöstä ja/tai aktiviteetistä. Haluamme kuitenkin palautetta näistä linkeistä mikäli niissä on jotain ongelmaa.

Children’s Online Privacy Protection Act Compliance

Our site, products and services are all directed to people who are at least 13 years old or older. If this server is in the USA, and you are under the age of 13, per the requirements of COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act), do not use this site.

Online Privacy Policy Only

This online privacy policy applies only to information collected through our site and not to information collected offline.

Suostumus

Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä ehdot.

Muutokset

Jos päätämme muuttaa tätä sivua niin pidätämme oikeuden siihen.